Saturn predstavlja skupljanje, ograničavanje I napor.

Saturn u Ribama

Mizantrop sumornog I crnog humora. Voli živjeti samački, u kontemplaciji. Voli raditi sam.

Saturn u VIII

Financijski ne prosperira, plaća je prosječna. Bračni partner (partnerica) također nije bogat(a). Mala je mogućnost I naslijeđa koje bi mnogo pomoglo. Dug život I prirodna smrt, ako drugi aspekti ne govore suprotno.

57 Conjunction Mjesec - Saturn

Osoba kontrolira svoje osjećaje. Ima osjećaj dužnosti, samopoštovanja I razborita je. Može se koncnetrirati na dugoročne zadatke, bili oni fizički ili intelektualni. Postojana je I ozbiljna u svemu čega se prihvati.

214 Sextile Venera - Saturn

Osoba zna dobro shvatiti realnost I dužnost. U tome je čvrsta. Štedljiva je, rezervirana I ne pokazuje se lako. Voli istinu I pravdu. U ljubavi, njena su osjećanja iskrena I duboka, nikad ne igra na lažnu kartu. Ona je dakako vjerna kako u ljubavi, tako I u prijateljstvima. Može zavoljeti mnogo stariju osobu, te cijeni njenu inteligenciju I osjećaje.

47 Trine Mars - Saturn

Osoba je energična I usmjerena. Ima snagu, izdržljivost, sposobna je I strpljiva. Čvrsta je, a katkad I neosjetljiva, te koristi svu svoju energiju I talente da bi nadvladala prepreke na putu do svog uspjeha. Svojeglava je, proračunava stvari, ništa ne poduzima bez promišljanja o svim mogućim posljedicama, te može uzeti svo vrijeme na svijetu nikad ne gubeći strpljenje, kako bi dostigla svoje ciljeve. Nije naročito omiljena u svom društvu, ali je vrlo poštovana.