Jupiter predstavlja širenje, ljupkost I otmjenost.

Jupiter u Vodenjaku

Ambivalentna osjećanja, darežljivost, filantropija. Osoba je tolerantna I popustljiva.

Slabosti: sklonost ka idealima, pobune ili revolti.

Jupiter u III

Ima dobru prosudbu, osjećaj za vrijednosti, otvoreno I optimistično mišljenje, dobro obrazovanje I visoke moralne standarde. Voli učiti I studirati. Osoba je uspješna u poslovima vezanim uz komunikaciju. Njen profesionalni rad je poziv koji zauzima velik dio njenog života.

427 Conjunction Mjesec - Jupiter

Osoba je iskrena, poštena, optimistična I darežljiva. Voli dobru kuhinju, kao I svoju udobnost. Prijateljstva su joj iskrena. Radnik je I zna kako se okružiti ispravnim ljudima: cijenjena je u poslu.

-118 Square Merkur - Jupiter

Osoba je neozbiljna I nerazborita. Nedostaje joj osjećaj za prosuđivanje, puna je vlastite važnosti. Ima teškoća da ostvari svoje planove zato jer joj nedostaje bistrine I zato što procjenjuje svoje kvlitete većim nego što ustvari jesu.

-56 Square Venera - Jupiter

Osoba je nonšalantna, pretanciozna, puna vlastite važnosti. Voli sve što je lijepo I ponekad je hvalisava, te troši mnogo novca za izgled I prezentaciju. Voli zadovoljstva I ima brojne ljubavne avanture. Nevjerna je I izlaže se ljubavnim mukama.

0 Trine Mars - Jupiter

Osoba ima dobar osjećaj za organizaciju, vedra je, otvorena I iskrena. Puna je dinamike I neobuzdane I obilne energije. Voli život I uzima sve što joj on nudi. Također voli sport I život na otvorenom. Uspješna je profesionalno I emocionalno. Obično ima mnogo djece.