Jupiter predstavlja širenje, ljupkost I otmjenost.

Jupiter u Vodenjaku

Ambivalentna osjećanja, darežljivost, filantropija. Osoba je tolerantna I popustljiva.

Slabosti: sklonost ka idealima, pobune ili revolti.

Jupiter u XI

Osoba je kooperativna, sposobna organizirati svakoga. Uspinje se na društvenoj ljestvici zahvaljujući pomoći prijatelja I poznanika koje je izabrala ne zbog njihovih kvaliteta, nego zbog koristi koje joj mogu donijeti. Dostiže svoje ciljeve.

325 Conjunction Mjesec - Jupiter

Osoba je iskrena, poštena, optimistična I darežljiva. Voli dobru kuhinju, kao I svoju udobnost. Prijateljstva su joj iskrena. Radnik je I zna kako se okružiti ispravnim ljudima: cijenjena je u poslu.

327 Conjunction Merkur - Jupiter

Osoba je inteligenta I ima velike ideje: tolerantna je I ima jak osjećaj za pravdu. Prosudba joj je dobra I stoji s nogama čvrsto na zemlji. Ima dar brbljanja I voli govoriti, a također voli I literaturu. Obrazovana je I normalno će uspjeti u društvu.

-47 Square Mars - Jupiter

Osoba odbija prihvatiti bilo kakvo rukovođenje. Nedostaje joj promišljanja, djeluje impulzivno, a ponekad I nerazborito, što može uzrokovati probleme. Ona želi sve još jučer I koristi sve što je potrebno da bi postigla svoje ciljeve, čak I ako oni nisu pošteni ili preporučljivi. Njen emocionalni život je ispunjen svađama, a ponekad I s nasilnim sukobima.

393 Conjunction Jupiter - Saturn

Osoba je ozbiljna, pažljiva, poštena, vrijedna I dobrog vladanja. Njeno prosuđivanje je dobro I dva put promišlja o stvarima. Ona ganja svoje ciljeve sve do kraja, uvijek znajući izabrati pravi trenutak. Čestita je I poštuje zakon.

-69 Square Jupiter - Uran

Osoba je previše nezavisna I njena sloboda joj je jako važna. Nedostaje joj diplomacije, a njena ekstravagancija može šokirati. Voli verbalne bitke I može se vezati za ekstremne ideje kojim šokira svoje kompanjone. Ponekad ima niz unutrašnjih tenzija.

1 Sextile Jupiter - Podznak

Osoba voli upoznavati prijatelje uz dobar obrok I u srdačnoj atmosferi. Ona je ljubazna, vedra I privlačna.