Jupiter predstavlja širenje, ljupkost I otmjenost.

Jupiter u Jarcu

Osoba ima velike profesionalne ambicije. Voli zapovijedati I organizirati. Korektna je, vješta, svjesna onog što radi I dostojna istog.

Slabosti: bez sumnje previše je gramziva, željna dobitka.

Jupiter u X

Ova osoba se ne može prilagoditi na jedonoličan ili nesiguran život. Voli udobnost I ima stila. Može se kretati I razvijati prema menadžerskoj poziciji, te dostiže ugled. Njen uspjeh slijedi I od jednog od roditelja (obično oca) ili ga ostvaruje I u gradu gdje joj je dom. Koji put su ovo pravi prirodni aristokrate.

49 Sextile Mjesec - Jupiter

Osoba je iskrena, poštena, optimistična I darežljiva. Voli dobru kuhinju, kao I svoju udobnost. Prijateljstva su joj iskrena. Radnik je I zna kako se okružiti ispravnim ljudima: cijenjena je u poslu.

17 Sextile Merkur - Jupiter

Osoba je inteligenta I ima velike ideje: tolerantna je I ima jak osjećaj za pravdu. Prosudba joj je dobra I stoji s nogama čvrsto na zemlji. Ima dar brbljanja I voli govoriti, a također voli I literaturu. Obrazovana je I normalno će uspjeti u društvu.

1 Conjunction Jupiter - Saturn

Osoba je ozbiljna, pažljiva, poštena, vrijedna I dobrog vladanja. Njeno prosuđivanje je dobro I dva put promišlja o stvarima. Ona ganja svoje ciljeve sve do kraja, uvijek znajući izabrati pravi trenutak. Čestita je I poštuje zakon.

86 Sextile Jupiter - Neptun

Osoba je vrlo darežljiva I altruistična. Pomaže ljudima s teškoćama, kao I onima koji su bolesni. Zna kako slušati I konačno, kako ostaviti dojam. Sanjalica je s bogatom maštom, a voli I umjetnosti.

32 Conjunction Jupiter - Pluton

Osoba voli upravljati, inteligentna je I prvoklasan je organizator.

44 Sextile Jupiter - Podznak

Osoba voli upoznavati prijatelje uz dobar obrok I u srdačnoj atmosferi. Ona je ljubazna, vedra I privlačna.